Hrana

U ovoj rubrici možete pronaći izdvojeno par jela po kojima se najviše prepoznajemo, a u donjem delu pronaćete kompletan cjenovnik.Sve slike su autentične, kao i ukus koji serviramo.


Ćevapi – specijalitet kuće, prave se od najkvalitetnijeg junećeg i telećeg mesa po dobro čuvanoj recepturi. Veoma ukusni i sočni. Serviraju se na tradicionalan način u pola somuna sa lukom.

Sudžuke – po nekad bolje i od ćevapa. Svaka ćevabdzinica ima poseban recept, a naš je provjereno jedan od najboljih. Prave se od najkavlitetnijeg junećeg mesa sa dodatkom začina. Veoma ukusne, posebno kada se služe zajedno sa točenim pivom.

Teleća šnicla – pravi se od kvalitetnog telećeg mesa tretiranog na pravi način. Sa dodatkom preliva od maslinovog ulja, peršuna i bijelog luka dobija specifičan i dobro prepoznatljiv ukus pravim gurmanima. Jelo koje je provjereno uvijek dobro