Dobrodošli!

Ćevabdžinica “Kasaba” !

Ćevabdžinica “Kasaba” smještena u blizini kapije u glavoj ulici Andrićgrada u Višegradu.

Kao i drugi elementi kulture, srpska kuhinja oblikovana je pod uticajem brojnih nacija i kultura koje su prošle ovim prostorima, tako da se susrećemo sa ukusima orijentalne kuhinje, mediterana kao i jelima karatkerističnim za srednju Evropu.

U skladu sa tim, predstavljamo vam ćevabdžinicu “Kasaba” smještenu u blizini kapije u glavoj ulici u Andrićgradu.

Enterijer objekta odgovara spoljašnjem izgledu i potpuno se uklapa u koncept Andrićgrada. Boraveći unutra u prostoru koji krase slike Višegrada i Andrićgrada urađene u retro stilu i u bronzi imate osjećaj da se nalazite u nekom prošlom vremenu.
 


Politika!

Svako ima neku svoju tajnu kada je recept u pitanju, a tajna ćevabdžinice Kasaba je izražena u jedinstvenom ukusu i tradicionalnom načinu pripreme roštilja. Svi naši proizvodi su proizvedeni u sopstvenom proizvodnom pogonu po najvišim standardima koji garantuju kvalitet naših proizvoda. Odnos cijene i kvaliteta je potpuno usaglašen pa je neralno očekivati da ćete otići nezadovoljni. Obično ko jednom proba naš roštilj, sigurni smo da će postati naš stalni gost koji će nastaviti uživati u proizvodima koji su pripremljeni od najkvalitetnijih vrsta mesa..

U svakom slučaju preporučujemo da posjetite ćevabdžinicu a ukoliko je vaše čulo vida ne primjeti...

...čulo mirisa vjerovatno hoće..

Kontaktirajte nas

komentari

  • ˝Po meni bolji su Sarajevki ćevapi ovde, nego u Sarajevu :D˝

    Miljan Petrovic, CPoint